Keycord kopen

Nu een keycord kopen is mogelijk via Keycordbedrukken.nl

Een bedrukte keycord is een perfect middel voor promotionele doeleinden. U kunt het handige lint, ook wel lanyard of neksleutelhanger genoemd, met uw naam of logo laten bedrukken. Keycordbedrukken.nl heeft een breed en veelzijdig aanbod aan onderscheidende keycords, waarmee u uw naamsbekendheid én de betrokkenheid bij uw bedrijf, vereniging of organisatie vergroot. U kunt er bijvoorbeeld een toegangspas, badge of sleutel aan hangen. Met een keycord kopen verrast u uw klanten en relaties tijdens congressen, beurzen, culturele evenementen, festivals en sportwedstrijden.
Keycords op maat in alle soorten, maten en kleuren

Keycordbedrukken.nl heeft keycords in allerlei soorten en maten. U kunt uw eigen ontwerp samenstellen, met een ruime keuze aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Het platte keycord is het populairste model, dat voor iedere gelegenheid geschikt is. Van een beurs tot een feest, of als dagelijkse pas of sleutelhouder. Een veter keycord is sterk en subtiel, een full colour keycord is kleurig en opvallend. Voor lange mensen zijn er extra lange keycords voorradig. Wilt u echt goed opvallen? Ga dan voor een led keycord, dat licht geeft in het donker. U vindt in het veelzijdige assortiment van Keycordbedrukken.nl ook speciale kinder keycords voor als u een kinderfeestje of bijzonder jeugdevenement heeft. Alle keycords zijn dubbelzijdig te bedrukken. En als u geen bedrukking nodig heeft, kiest u gewoon voor onbedrukte keycords.

Keycordbedrukken.nl: de snelste leverancier van keycords in Nederland

Keycordbedrukken.nl mag zich de snelste leverancier van keycords in Nederland noemen. Waar anderen standaard drie weken levertijd hanteren, kan uw keycord bestelling in de meeste gevallen binnen drie dagen worden geleverd. Als enige in Nederland maakt Keycordbedrukken.nl gebruik van eigen machines voor het bedrukken van de door u gewenste keycords. U kunt uw keycord personaliseren door te kiezen voor een eigen materiaalkleur, een zeefdrukopdruk, sublimatie en een ingeweven of dubbel geweven methode voor ontwerpplaatsing. En u kunt natuurlijk uw eigen accessoires selecteren. Van veiligheidssluiting en buckle tot sleutelhaakje en telefoonkoord. Het heeft Keycordbedrukken.nl al meer dan 40.000 tevreden klanten opgeleverd.

Wilt u ook een keycord kopen om uw bedrijf, organisatie of vereniging in de schijnwerpers te zetten? Of een bedrukt keycord gebruiken als relatiegeschenk, als persoonlijk cadeau van blijvende waarde? Neem dan telefonisch (020 – 716 50 30) of per e-mail contact op. U wordt nog dezelfde dag te woord gestaan en verder geholpen.

Scroll naar boven