Over ons

U bent op zoek naar keycords met uw eigen logo en tekst voor promotionele doeleinden? Maar u heeft een deadline en kunt niet werken met de standaard 3 weken levertijd die elders zo normaal is?

Zoek niet verder en start direct met ontwerpen en bestellen van uw eigen keycord.

Het ontvangen van een offerte voor grotere aantallen keycords is binnen een minuutje gedaan. Wij nemen vervolgens nog dezelfde dag contact met u op. Laat uzelf verrassen door onze supersnelle levering. Wij hebben namelijk als enige in Nederland eigen machines voor het bedrukken van uw keycords. Daarnaast hebben wij ook een productie locatie in het Verre Oosten die voor ons binnen 7 dagen levert. Geheel naar eigen wens; dus eigen (PMS)kleur materiaal, opdruk middels zeefdruk, sublimatie, ingeweven of dubbel geweven methode voor het plaatsen van uw ontwerp. En kies vervolgens zelf uw accessoires zoals: buckle, veiligheidssluiting, telefoonkoord, sleutelhaakje en nog veel meer.

Keycords worden ook wel lanyards of sleutelkoorden genoemd. Bestel een handig keycord voor uw sleutels, beurspas, telefoon of met een eigen premium en verras hiermee uw relaties en klanten. Tijdens beurzen, wedstrijden, feesten, festivals, evenementen of op uw eigen moment.

Onze klanten

Scroll naar top